27. 9. 2022
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2021

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2021. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů. / celý článek

Výroční zpráva SUZ MV za rok 2021

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2021. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů.

Výroční zprávu si přečtete zde

21. 11. 2022
Reportáž ČRo: Natalia vzpomíná na své začátky v Česku

REPORTÁŽ: Natalia, devatenáctiletá studentka gymnázia, navštívila v rámci natáčení dokumentu, který o jejím příběhu vzniká, také pobytové středisko v Kostelci nad Orlicí, kde se svou rodinou před devíti lety několik měsíců pobývala. Jak návrat do našeho zařízení prožívala si můžete poslechnout v přiložené reportáži Českého rozhlasu.

8. 11. 2022
Nový měsíční Newsletter CPIC

Chceme se s Vámi pravidelně podělit o vše zajímavé, co se v rámci integrace a migrace událo, i co nového se chystá ve všech regionech. Proto jsme se rozhodli tuto problematiku podrobněji představovat prostřednictvím nového měsíčního Newsletteru CPIC.

12. 9. 2022
Rozhovor ředitele SUZ MV pro časopis Veřejná správa

Přečtěte si zajímavý rozhovor ředitele Správy uprchlických zařízení Ministerstva vnitra Pavla Bacíka pro časopis Veřejná správa