27. 6. 2023
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2022

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2022. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů. / celý článek

Výroční zpráva Center na podporu integrace cizinců za rok 2022

Správa uprchlických zařízení MV provozuje Centra na podporu integrace cizinců v deseti krajích s tím, že ve Středočeském kraji bylo zřízeno pět pracovišť v pěti významných středočeských městech. Centra a jejich činnost představují jeden z klíčových nástrojů vládní politiky integrace cizinců. Centra nyní vydala výroční zprávu za uplynulý rok, kde maximálně konkrétně a strukturovaně představují činnost jednotlivých Center společně s konkrétními daty, ale i příklady dobré praxe. Zároveň jsou zahrnuta i Centra, která neprovozuje SUZ MV, aby měl čtenář ucelený pohled na problematiku v jednotlivých krajích.

21. 12. 2023
PF 2024

Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok! Merry Christmas and our best wishes for a Happy and Prosperous New Year!

18. 12. 2023
Přidělování státního humanitárního ubytování od ledna pouze na KACPU Ostrava

Od 1. 1. 2024 vejde v platnost několik změn, které se týkají fungování sítě Krajských asistenčních center pomoci Ukrajině (KACPU) a přidělování státního humanitárního ubytování novým žadatelům o dočasnou ochranu. Státní humanitární ubytování bude od ledna přidělováno pouze na KACPU v Ostravě.

9. 11. 2023
Studentský dokumentární film Natalia o naší bývalé klientce původem ze Sýrie

FILM Podívejte se na studentský dokumentární film Natalia o bývalé klientce Správy uprchlických zařízení MV původem ze Sýrie, která se i se svojí rodinou po zahájení občanské války v Sýrii dostala do České republiky.