27. 9. 2022
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2021

O činnosti naší organizace za uplynulý rok se dočtete ve výroční zprávě za rok 2021. Najdete zde nejen popis naší činnosti, strukturu a poslání, ale i statistická data, údaje o zaměstnancích a finanční zprávu, včetně výsledků finančních, vnitřních a vnějších kontrol a auditů. / celý článek

Výroční zpráva Center na podporu integrace cizinců za rok 2021

Správa uprchlických zařízení MV provozuje Centra na podporu integrace cizinců v deseti krajích s tím, že ve Středočeském kraji bylo zřízeno pět pracovišť v pěti významných středočeských městech. Centra a jejich činnost představují jeden z klíčových nástrojů vládní politiky integrace cizinců. Centra nyní vydala výroční zprávu za uplynulý rok, kde maximálně konkrétně a strukturovaně představují činnost jednotlivých Center společně s konkrétními daty, ale i příklady dobré praxe.

21. 11. 2022
Reportáž ČRo: Natalia vzpomíná na své začátky v Česku

REPORTÁŽ: Natalia, devatenáctiletá studentka gymnázia, navštívila v rámci natáčení dokumentu, který o jejím příběhu vzniká, také pobytové středisko v Kostelci nad Orlicí, kde se svou rodinou před devíti lety několik měsíců pobývala. Jak návrat do našeho zařízení prožívala si můžete poslechnout v přiložené reportáži Českého rozhlasu.

8. 11. 2022
Nový měsíční Newsletter CPIC

Chceme se s Vámi pravidelně podělit o vše zajímavé, co se v rámci integrace a migrace událo, i co nového se chystá ve všech regionech. Proto jsme se rozhodli tuto problematiku podrobněji představovat prostřednictvím nového měsíčního Newsletteru CPIC.

27. 9. 2022
Výroční zpráva SUZ MV za rok 2021